skip to Main Content

Zložljive mize so vsestransko uporabne, za zelo praktične pa se izkažejo tam, kjer vam vsak meter igra pomembno vlogo, saj zavzamejo zelo malo prostora.

Bi si želeli praznovati rojstne dneve in svečane dneve ob veliki mizi in imate prostorsko stisko? Rešitev za vaše težave so zložljive mize. Zložljiva mizica bo kot nalašč ob raznih večjih nenapovedanih obiskih ali zabavah. Zaradi njene funkcionalnosti jo boste zlahka skladiščili in uporabljali le, ko bo potrebno.

Nudimo vam okrogle, ovalne ali oglate zložljive mize. Izdelane so iz lesa ali umetni  modernih materialov v kombinaciji z kovinskim podnožjem. Na voljo so v različnih dimenzijah in oblikah.

Zložljiva mizica predstavlja pomemben del kot CATERING OPREMA in je odlična izbira za vse gostince.

Zakaj kupiti zložljive mize?
Zložljive mize so čarobne. Ko jih ne potrebuješ jih preprosto zložiš in pospraviš. Poleg praktičnosti je njihova prednosti v lahkosti, in so bistveno lažje od navadne jedilne mize. Zaradi vsestranskosti jih lahko uporabljamo povsod, doma kot dodatna miza, vrtna miza, delovna miza…

Iz kakšnega materiala so izdelane zložljive mize?
Zložljive mize iz naše ponudbe so izdelane iz različnih materialov. Mize za gostinske namene, oziroma zložljive gostinske mize za catering imajo kovinsko zložljivo ogrodje, mizna plošča pa je izdelana iz kakovostnega materiala polypropilen. Taka mizna plošča je izredno lahka in odporna na obrabo in zunanje vremenske vplive.

Ali lahko zložljive mize služijo kot konferenčne mize?
Zložljive mize iz naše ponudbe so primerne tudi kot konferenčne mize. Predvsem to velja ta model Praktik. Zložljivo kovinsko podnožje jim daje trdnost, mizno ploščo pa lahko izbirate v različnih barvah.

Back To Top