skip to Main Content

Prikaz vseh 10 rezultatov

Opremljate gostilno, restavracijo, bar, kmečki turizem, hotel,…? Če je odgovor da, potem ste na pravem mestu. Gostinski stoli iz naše ponudbe nudijo : trpežnost, trdnost, pestrost, udobnost…
Ohranjamo tradicijo hkrati pa sledimo novim modnim trendom.
Izbirate lahko med različnimi materiali kot so les, kovina, methacrlyate, hirek, polypropilen,…
Ne najdete stola po vašem okusu? Nič hudega kontaktirajte nas in rade volje vam bomo svetovali.

Gostinski stoli so zelo pomemben del pohištva v gostinstvu. Predvsem zaradi večje frekvenčnosti in obremenitve. Zato je izbira toliko bolj pomembna, saj stoli za gostinstvo morajo združevati vizuelno privlačnost udobnost ter stabilnosti.

Pri nakupu barskega stola bodite pozorni na :

 • gostinski stoli naj bodo iz enega kosa saj so tako stabilnejši
 • stoli za gostinstvo zavzemajo veliko prostora zato je dobro imeti nakladalne
 • sedišče naj bo demontažno kar omogoča kasnejšo obnovo
 • oblazinjeni naj bodo pralne tkanine oziroma take, ki se lažje čistijo
 • stoli za gostinstvo naj bodo lažji in omogočajo lažje premikanje
 • razni podložni materiali na nogicah omogočajo neslišno premikanje

Kvalitetni gostinski stoli in mize naredijo vtis.
Gostinski stoli in gostinske mize predstavljajo ene izmed najpomembnejših delov opreme vašega lokala. Stilska dovršenost ustvarja prijetno vzdušje in pripomore k temu, da gostje v lokalu preživijo več časa in več naročijo. Materiali niso večni, poleg tega se trendi non stop spreminjajo, tato morate biti pozorni, da bodo vaši gostinski stoli vedno v koraku z časom in dobro vzdrževani. V primeru da ste z gostinsko opremo varčevali bodo gostje prej ali slej opazili. Nihče si ne želi da bi prijetno vzdušje ob kosilu ali večerji pokvarila majava miza ali gugajoči se stoli.

Poskrbite za udobje gostov z izbiro prave gostinske mize in stolov,
Gostinski stoli in mize morajo z ostalo gostinsko opremo tvoriti smiselno celoto in pričarati enoten ambient. Vsekakor ne smemo pozabiti na funkcionalnost. Gostinski stol je navsezadnje namenjen temu da bodo gosti na njemu sedeli udobno, gostinska miza mora biti pravi mer, da se gostje za njo ne bodo počutili utesnjeno. Pri izbiri stolov premislite kdo so vaše stranke, kakšne so njihove zahteve in navade, temu prilagodite izbiro gostinskih miz in stolov.

Iz česa izdelani gostinski stoli ?
Pri izdelavi gostinskih stolov in miz se danes uporablja različne materiale, kateri so na voljo v različnih oblikah, barvah in dimenzijah. Vsekakor ne pozabite, da v gostinski ambient sodijo tudi barski stoli. Zapolnijo vsak manjši kotiček in so prijetna popestritev.

Glede na uporabo materialov ločimo:

 • Leseni gostinski stoli in mize
 • Plastični gostinski stoli in mize
 • Kovinski gostinski stoli in mize
 • Gostinski stoli in mize iz ratana

Kateri gostinski stoli in mize so primerne za teraso?
Gostinski stoli za terase so običajno drugačni od tistih za notranje prostore. Predvsem moramo upoštevati dejstvo, da bodo vrtni stoli večinoma časa preživeli zunaj in bodo izpostavljeni različnim vremenskim vplivom. Da bodo vaši gostinski stoli in mize zdržali čim več časa je pametno izbrati kakovosten material. Svetujemo sledeče:

 • les , leseni stoli so brezčasna klasika
 • kovina, kovinski stoli so preprosti za vzdrževanje
 • PVC oziroma umetne mase, imajo pester izbor oblik, barv in odlično kljubujejo zunanjim vplivom,
 • Ratan, stoli iz ratana niso občutljiv na vlago, enostavno vzdrževanje

Ali so kuhinjski stoli, leseni stoli in moderni stoli primerni kot gostinski stoli?
Večina stolov iz naše ponudbe lahko uporabljamo tudi kot gostinske stole. Razlog je v temu, da jedilne stole v primeru uporabe za gostinstvo dodatno ojačamo. To pa storimo z izbiro močnejših materialov in dodatnih ojačitev na najbolj rizičnih mestih. Taki stoli so na videz enaki drugim le njihovo ogrodje je močnejše.

Atestirani gostinski stoli
Razlog več, da se boste odločili za izbiro naših gostinskih stolov in miz je v temu, da so atestirani v laboratoriju pohištva Catas. V omenjenem laboratoriju imajo tu poseben oddelek za testiranje stolov. Zahvaljujoč široki paleti opreme namenjene testiranju varnosti, trdnosti in zdržljivosti predstavljajo enega izmed največjih laboratorijev v Evropi. Izdelki ki jih testirajo: kuhinjski stoli, pisarniški stoli, vrtni stoli, kovinski barski stoli, leseni barski stoli,.. Več informacij najdete na: https://catas.com/en-GB/page/sezione-sedie

Ni nam vseeno za vaš posel.
Pri nas se zavedamo, da opremljanje gostinskih lokalov ni enostavno poleg tega zahteva kar velik finančni vložek. Zato vam bomo pomagali pri opremljanju z našimi nasveti in izkušnjami, še posebej z predlogi kateri gostinski stoli nudijo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno. Naša ponudba je tako široka, da žal vseh kosov ne moremo oglaševati na spletni strani. Torej v kolikor ne najdete gostinskih stolov po vaši želji ne oklevajte in nam pišite, skupaj bomo našli pravi rešitev. Sodelujemo predvsem z evropskimi proizvajalci kakovostnih gostinskih stolov. Čas je denar, tega se pri nas še posebej zavedamo, in vas obiščemo z gostinskimi stoli v vašem gostinskem lokalu.

Back To Top