skip to Main Content

Prikazovanje 1–12 od 16 rezultatov

Kuhinjski jedilniški stoli sodijo v vsako jedilnico, tako v klasično kot tudi moderno.

Kuhinjski stol je izdelan iz masivnega bukovega lesa, katerega barvamo v različne odtenke: natur, češnja , wenge, oreh,..

Na željo stranke lahko jedilni stol pobarvamo tudi po vzorcu in oblazinimo po želji stranke. Trdnost in stabilnost naših kuhinjskih stolov prepriča vedno več naših kupcev in jih uporabljajo tako za kuhinjsko pohištvo kot tudi za gostinske namene.

Bogate masivne linije stolov za jedilnico ne rušijo estetskega ravnovesja, temveč so dodaten razlog za trpežnost in vam bodo dolgo in dobro služili.

Stoli, bodisi kuhinjski, jedilniški, leseni, kovinski predstavljajo pomemben del našega
pohištva.

Stoli za jedilnice veljajo za zelo pomemben del našega pohištva zato ob nakupu velja dobro premisliti. Da bo nakup prijetnejši in izbira prava moramo paziti na:

  • kuhinjski stoli naj bodo iz enega kosa, saj so tako stabilnejši.
  • kuhinjski stol z samo oblazinjenim sedalom je lažje preoblaziniti
  • kuhinjski stoli z povezovalnimi kotniki po sedalom imajo boljšo nosilnost
  • stoli predvsem kuhinjski naj bodo lažji in ergonomsko oblikovani
  • pred nakupom preverite višino sedišča, globino sedišča, hrbtni naslon

Stol je del pohištva katerega uvrščamo med kuhinjsko pohištvo in ponavadi mora bit skladen
z našo jedilnico oziroma kuhinjo.

Naša ponudba je sestavljena iz izjemo raznovrstnih in kakovostnih kuhinjskih stolov, kateri si bodo zlahka utrli pot v katerokoli kuhinjo. Kuhinjski stoli prihajajo v različnih oblikah in barvah. Ogrodje je običajno iz lesa ali kovine, medtem, ko je sedalni del največkrat iz tkanine ali umetnega usnja. In če se ob tem sprašujete, kateri material je za vas najboljši, vam moramo takoj zaupati, da enoznačnega odgovora na to vprašanje ni. Kakšni bodo vaši novi kuhinjski stoli, je odvisno predvsem vaših potreb in želja. Najpomembnejše je, da imamo vedno odlično ponudbo kuhinjskih in jedilniških stolov za vas. Dizajn kuhinjskih stolov je raznolik, od klasičnih do modernih stolov.

Ali so lahko naše kuhinjske stole uporabljamo kot gostinske stole? Kuhinjski, leseni, moderni, zložljivi stoli iz naše ponudbe se lahko uporabljajo kot gostinski stoli. Razlog pa je v temu da jih za gostinske namene samo dodatno ojačamo in jim tako povečamo trdnosti in vzdržljivost.

Iz katerega lesa so izdelani naši stoli? Stoli iz naše ponudbe so večina izdelani iz bukovega lesa, poleg tega zelo kakovostnega lesa ponujamo še stole iz hrastovega, smrekovega ali jesenovega lesa. Da je ponudba kuhinjskih-jedilniških stolov še bolj pestra jih lahko obarvamo v različne barvne odtenke tako, da so naši stole ne samo klasični ampak tudi moderni stoli.

Živimo v času, ko je življenski tempo zelo hiter in naporen, tako da se družina večinoma zbira
skupaj le ob zajtrkih kosilih ali večerjah. Za to je pomembno da je naša jedilnica opremljena z kuhinjskimi stoli in mizami kateri nam nudijo tudi več urno uživanje. Moderna sodobna kuhinja velikokrat vsebuje tudi kuhinjske barske stole. Ti služijo velikokrat za krajše sedenje ali kot dodatno sedišče za nenapovedane goste.

Kakšne stole kupiti? Nakup kuhinjskih stolov predstavlja izziv saj v poplavi ponudb preprosto ne vemo kaj kupiti. Pred nakupom se najprej prepričajte koliko stolov dejansko potrebujete. Svetujemo da se izogibate preozkim jedilniškim stolom saj so ti manj udobnejši. Širše sedalo stola vam bo nudilo udobnejše sedenj. Pomembna je tudi prenosljivost stola. Tisti ki imajo luknjo v naslonu se jih bistveno lažje premika. Definitivno so oblazinjeni stoli udobnejši. Najbolj pogosto se kupci odločajo za samo oblazinjeno sedalo naslon pa leseni. Tak stol je enostavno vzdrževati poleg tega lahko sedalo enostavno preoblečemo. Da bo vaš nakup enostavnejši se lahko obrnete na našo prodajno službo kje vam bomo z veseljem svetovali.

Back To Top