CATASpokličitepovprasevanje

 

infoNaročanje in povpraševanje preko e-pošte poteka 24ur na dan 7 dni v tednu.

 

Ta spletna stran za svoje funkcionalnosti uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Nekateri piškotki so bili morda že servirani v skladu z zakonodajo.

Z nadaljevanjem obiska teh strani soglašate z njihovo uporabo. Več o tem

Razumem

patentmedicinski pripomocekbrezplacna dostava30 dnevna garancija povprasevanje spinalis 3 letna garancija

3 letna garancija

Razstavni salon SpinaliS stolov Sežana
primorska@spinalis.org
05 6205 537 / 040 331 181

Pisarniški stoli SpinaliS - ugodnosti 

Brez tveganja

Če kupec ni zadovoljen s sedenjem na pisarniškemu stolu SpinaliS, ker le-ta ni zadostil pričakovanjem mu z garancijo dobrega nakupa omogočamo vrnitev stola SpinaliS v roku 30 dni od dneva dobave in vračilo celotne kupnine. 

Garancija

Stoli SpinaliS imajo triletno garancijo za vse dele razen za tkanino. Na vzmet pa vam nudimo kar sedem letno garancijo. Nasvet: pri izbiri barv vašega SpinaliSa upoštevajte, da se svetlejši odtenki hitreje umažejo. Barve tkanin na barvni skali pri opisu posameznega modela so približne.

Brezplačna dostava

Ergonomski pisarniški stoli SpinaliS so dostavljeni brezplačno po vsej Sloveniji med 8. in 15. uro. 

 

Ortopedski stoli SpinaliS – modeli:

SpinaliS Ergonomic SpinaliS pisarniski stol Ergonomic

SpinaliS Ergonomic je nov, razigran model v skupini SpinaliS stolov. Stol SpinaliS cena je dostopnejša, saj smo se pri načrtovanju modela potrudili in optimizirali sestavne dele. Višina naslona in ročic je pri tem modelu fiksna. Pisarniški stol SpinaliS Ergonomic je dobavljiv v več barvnih kombinacijah tkanin Renna in mikrofibra.

Barvna paleta (Renna in mikrofibra):

barve ER

Barva ogrodja:

ER ogrodje

SpinaliS Ergonomic cena: 396,50€

SpinaliS SmartSpinaliS pisarniski stol Smart

Pisarniški stol SpinaliS Smart je namenjen vsem, ki veliko sedite in zaradi narave dela ali delovnega mesta nimate prostora za modele z večjim naslonom za roke in hrbet. Zato je pisarniški stol SpinaliS Smart pametna rešitev za prostorske stiske.

Idealen je za delovna mesta v proizvodnji, trgovinah in bankah, pri blagajnah in za posebne tehnične poklice (zobotehniki, zlatarji, finomehaniki ...), kjer je uporabnik nagnjen nad delovni pult. Uporabimo ga lahko praktično povsod, kjer želimo delovno mesto narediti zdravo in uporabniku prijazno.
Osnovni model Smart je na voljo le s črnim ogrodjem in v različnih barvah. Oblečen je v bombažno tkanino Renna, ki daje videz usnja. Ima po višini nastavljiv sedež in manjši naslon za hrbet in roke.

Barvna paleta (Renna):

AP barve

Barva ogrodja (krom za doplačilo):

barva ogrodja

SpinaliS Smart cena: 437,98€

SpinaliS Stylist SpinaliS pisarniski stol Stylist

Kot odziv na želje najboljših slovenskih frizerjev smo razvili stol SpinaliS Stylist, ki omogoča udobno, zdravo in razbremenjeno delo na stoječih delovnih mestih. 
Gibljivemu sedežu, ki je značilen za vse stole SpinaliS, smo dodali posebno oblikovano sedalo, namenjeno delu v stoječem ali polstoječem položaju. Sedalo stola SpinaliS Stylist je oblikovano tako, da zadnjica z njega ne zdrsne, tudi če se nagnemo močno naprej ali če smo na sedalo naslonjeni le z robom zadnjice.
S sedenjem na stolu SpinaliS Stylist omogočamo hrbtenici, da je ves čas v pravilnem položaju, zaradi česar razbremenimo pritisk na medvretenčne ploščice ter hkrati razbremenimo noge.

Barvna paleta:

STYLIST barve

SpinaliS Stylist cena: 437,98€

SpinaliS Basic SpinaliS pisarniski stol Basic

SpinaliS Basic je prvi iz družine SpinaliS stolov, saj se je aktivno sedenje pričelo prav s stolom SpinaliS Basic. Po višini nastavljiv gibljiv sedež sledi vašemu gibanju, tako da ne prihaja do nepravilnih položajev kot pri običajnih stolih. Naslonjalo z naslonoma za roke vas z dodatnim oblazinjenjem v ledvenem delu prijetno podpira v križu, sledi nagibu vašega telesa in je nastavljivo po višini.
Osnovni model stola Basic je na voljo s črnim ogrodjem v osmih različnih barvah. Oblazinjen je z bombažno tkanino, ki daje videz usnja in je zelo prijetna na otip. Zanj se največkrat odločijo kupci, ki stol SpinaliS potrebujejo za uporabo v domačem okolju.

Barvna paleta (Renna):

AP barve

Barva ogrodja (krom za doplačilo):

barva ogrodja

SpinaliS Basic cena: 558,76€

SpinaliS Rodeo SpinaliS pisarniski stol Rodeo

Bodite drugačni!
Zadnja novost iz SpinaliS-a je stol Rodeo, ki z revolucionarno obliko že osvaja skandinavski trg. Ta poseben pisarniški stol SpinaliS združuje inovativno oblikovanje in klasičen SpinaliS-ov mehanizem, ki posnema sedenje na žogi. Primeren je za dom in pisarno. Dvigniti ga je možno izjemno visoko, zato ga bodo posebej veseli prodajalci, ki delajo za visokimi pulti. In pa visoki moški. SpinaliS tudi z novim modelom Rodeo sledi svojemu poslanstvu zagotavljanja zdravega in udobnega sedenja. Unikatni dizajn novega stola vam daje možnost postavitve v poljuben prostor. S svojim izgledom izraža odstopanje od dolgočasnega povprečja. Tradicija kvalitete, dolga življenjska doba izdelka, udobje in prijaznost do hrbtenice so ključne lastnosti znamke SpinaliS. SpinaliS Rodeo vam nudi odlično oporo in izjemno stabilnost. Zajahajte Rodeo, zajahajte sedlo!

Barvna paleta (Renna):

RODEO barve

Barva ogrodja:

ER ogrodje

SpinaliS Rodeo cena: 597,80€

SpinaliS Hacker SpinaliS pisarniski stol Hacker

Spinalis Hacker je naš najbolj prodajan model in je najboljša izbira za programerje, IT strokovnjake, za pisarniške delavce in tiste, ki se radi igrajo ter večino časa presedijo pred zaslonom računalnika.
Po višini nastavljiv gibljiv sedež omogoča sedenje brez ukrivljanja hrbtenice. Naslon v obliki hrbtenične krivine sledi vašemu gibanju in vas z oblazinjenim elementom podpre, ko je to potrebno. Mreža v naslonu je vedno črne barve, z zračno prepustnostjo pa pripomore k zmanjšanju potenja. Naslona za roke ob primerni višini mize nudita podporo rokam ter tako dodatno razbremenita zapestja. Na voljo s črnim ohišjem in v različnih barvah.
HACKER je najbolj prodajan model izmed vseh SpinaliS stolov - tako v poslovnem svetu kot med domačimi računalniškimi navdušenci. Naj navduši tudi vas!

Barvna paleta (Renna):

AP barve

Barva ogrodja (krom za doplačilo):

barva ogrodja

SpinaliS Hacker cena: 657,58€

SpinaliS Apollo Ergonomski stol Apollo

Stol SpinaliS Apollo je posebnež, saj smo v sedež vstavili dodatne blazinice, ki se vas oprimejo in stabilizirajo medenico. Tudi hrbtni naslon je dodatno podložen in nudi prijetno podporo v ledvenem delu.
Sedež je nastavljiv po višini ter je, kot pri vseh ostalih stolih SpinaliS, gibljiv. Na njem krepite svoje hrbtne mišice, saj vam ne dopušča nepravilnega sedenja. Naslon za hrbet z naslonoma za roke je nastavljiv po višini. Ogrodje osnovnega modela je v črni barvi, dobavljiv tudi v kromirani izvedbi. Naslon in sedež sta lahko oblečena v bombažno tkanino z videzom usnja- Renna ali v mikrofibro (z doplačilom).
SpinaliS Apollo je zaradi svojih podloženih elementov všeč predvsem nežnejšemu spolu, brez težav pa ustreže tudi moškemu okusu. Stol, ki ga preprosto morate imeti!

Barvna paleta (Renna):

AP barve

Barva ogrodja (krom za doplačilo):

barva ogrodja

SpinaliS Apollo cena: 678,32€

SpinaliS Navigator SpinaliS ortopedski stol Navigator

Pisarniški stol SpinaliS Navigator je s svojim visokim naslonom za hrbet zelo priljubljen pri moških, prijeten pa je tudi višjim ženskam. Tako kot ostali ortopedski stoli SpinaliS, ne dopušča nepravilnega sedenja, saj vas zaradi gibljivega sedeža spodbuja k vzravnani drži in sledi vašemu gibanju. Sedež in naslonjalo z naslonoma za roke sta nastavljiva po višini. Osnovni model stola Navigator ima črno ogrodje in je oblečen v mikrotkanino, ki daje videz prestižne Alcantare. Na voljo je v različnih barvah. Navigator je lahko blazinjen tudi v Renno (doplačilo).

Barvna paleta (Renna):

NAVIGATOR barve

Barva ogrodja (krom za doplačilo):

barva ogrodja

SpinaliS Navigator cena: 767,38€

SpinaliS Spider SpinaliS pisarniski stol Spider

SpinaliS Spider bo s svojim futurističnim videzom popestril vsako delovno okolje in vam omogočil, da boste v delovnem okolju opazni. Poleg aktivnega sedenja ta model dopolnjuje po višini nastavljiv sedež z dodatnim oblazinjenjem, ki nudi višji razred udobja. Slednjega prav tako dopolnjuje izbira tkanine: kombinacija prestižne Alcantare in mreže poleg prefinjenega občutka zagotavlja tudi izredno eleganten videz.
Osnovni model je na voljo v treh različnih barvah, s črnim ali krom ogrodjem.

Barvna paleta (Alcantara):

SPIDER barve

Barva ogrodja (krom za doplačilo):

barva ogrodja

SpinaliS Spider cena: 913,78€

SpinaliS Pilot Pisarniski stol Pilot

SpinaliS Pilot je najprestižnejši pisarniški stol iz družine SpinaliS, ki poleg zdravega sedenja nudi udobje in prestiž.
Sedež z zračno blazino je gibljiv v vse smeri in nastavljiv po višini tako, da se ves čas prilagaja vašemu gibanju. Naslonjalo za hrbet z naslonoma za roke je poleg višine nastavljivo tudi v globino, zato ga lahko popolnoma prilagodite svojemu telesu. Naslonjalo za glavo je nepremično.
Zaradi svoje konstrukcije ima Pilot nekoliko tršo vzmet od ostalih modelov, še vedno pa v celoti omogoča aktivno sedenje. Osnovni model ima črno ogrodje, oblečen pa je v kombinacijo pravega usnja in Alcantare.
Prestižen, zdrav in aktiven - pisarniški stol Spinalis Pilot.

Barvna paleta (Usnje/Alcantara):

PILOT barv

Barva ogrodja (krom za doplačilo):

barva ogrodja

SpinaliS Pilot cena: 1.698,24€


Zakaj so stoli SpinaliS dražji od drugih stolov?

Morda se na prvi pogled zdi tako, vendar je SpinaliS nemogoče primerjati z drugimi stoli, ki sploh ne omogočajo aktivnega sedenja. Žal se dobrega zdravja ne da kupiti, lahko pa investirate v SpinaliS in začeli boste živeti brez bolečin v hrbtu. Ergonomski pisarniški stoli SpinaliS so preizkušeni in tudi mnenja več tisoč uporabnikov potrjujejo njihovo vrednost. Ta v primerjavi z vrednostjo vašega zdravja pomeni zelo majhno investicijo, še posebej ob upoštevanju stroškov terapij ali samoplačniških zdravniških posegov, dolgih izostankov iz službe in s tem povezano izgubo prihodka.

SpinaliS stoli cenikpreberite vec

cenik z ddv (pdf)

cenik brez ddv (pdf)